BİZ NELER YAPARIZ?

Üreticilerimizi İhracatçı yapabilmek için Milli Duygularımızı, Maddi kaygılarımızın önüne koyar ve başarıyı yorulmaksızın kovalarız.

Üretimde her zaman yanınızda oluruz.

Üretim verimliliği için tedarikçiniz oluruz.

Sizi İhracatçı Yapacak Argümanlar Üretiriz

Ürünlerinizi en iyi şekilde birlik olarak değerlendiririz.

NİĞDE ELMASI

DUYURULAR

23 Mart 2021

Niğde İli Elma Üreticileri Birliğine Ticaret Bakanlığından UR-GE Projesi Desteği

Niğde İli Elma Üreticileri Birliğinin, Ahiler Kalkınma Ajansının (AHİKA) danışmanlığında hazırladığı “Niğde Elması Dünya Pazarında” isimli proje ile Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğüne yaptığı UR-GE (Uluslararası […]

PLANLAMA

Artan dünya nüfusu ile birlikte tarım ürünleri ve de meyve tüketimi her geçen gün artmaktadır ve önümüzdeki yıllarda gıda ürünlerinin önem kazanacağı Gıda ve Tarım örgütü(GTÖ-Food and Agriculture Organisation) ; Türkiye Tarım bakanlığı, Dünya Ticaret Örgütü(DTÖ) ve birçok kurum raporlarında önemle vurgulanmaktadır. Bu sebeple birçok ülke tarım ürünleri üretimini artırmak sebebi ile tarım sektörüne desteklerini her geçen gün artırmaktadır. Gerek ülkemizde, gerekse dünyada bir çok özel ve kamusal kurum bu sektöre yatırımlarını artırmaktadır.

BAŞKANIN MESAJI

Dünya pazarlarında yer edinebilmek için pazarın isteklerine uygun çeşitler ve yüksek kalitede pazarlanabilir ürün elde etmek zorunludur. Bugün dünya pazarına hâkim olan çeşitler; Fuji, Gala, Granny Smith, Scarlet Spur, Starkspur Golden Delicious, Starkrimson Delicious, Golden Reinders, Pink Lady vb. gibi çeşitlerdir.